Rss

  • youtube
  • google

Quart Jove et convida a participar el 25 de maig #ivote

La Xarxa JOVES.net de la qual Quart Jove forma part i el CJCV conviden als i a les joves a participar en les eleccions europees amb una campanya informativa

Europa, Eleccions, #Ivote, 25 de maig

 

La campanya destaca el paper de la Unió Europea a l’hora de posar en marxa iniciatives i serveis que permeten els i les joves de tots els estats membres estudiar en un altre país i fer voluntariat amb el programa ERASMUS+, crear una empresa o inserir-se laboralment amb la iniciativa GARANTIA JUVENIL, homologar la seua formació amb els acords de BOLONYA, aprendre idiomes, conèixer la cultura d’altres pobles europeus, lluitar contra el canvi climàtic amb els objectius 20-20-20 i molt més.

Les accions de la campanya són:

  • la distribució de 40.000 targetes amb informació sobre quines polítiques fa la Unió Europea que afecten a la gent jove i sobre què és el Parlament Europeu i les seues principals atribucions.
  • la difusió per les xarxes socials en les pròximes setmanes de distints missatges explicatius de les qüestions que la Unió Europea aborda amb les seues polítiques i programes, incidint en com afecten de manera directa als i a les joves.
  • una web (www.votelect2014.com) on, a més dels textos de les targetes o els missatges de les xarxes socials, hem reunit les campanyes i iniciatives virtuals més importants que busquen conscienciar la joventut sobre les eleccions del 25 de maig (per exemple, la iniciativa del Youth Forum “Liga de jóvenes votantes”, la campanya “MyVote”, la web del mateix Parlament Europeu amb la campanya “Esta vez es diferente” o la web “Votewatch”).

Esta campanya es realitza en el marc d’un programa europeu on participen, a més del CJCV i la Xarxa JOVES.net i l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana, organitzacions juvenils i institucions de Bèlgica, Grècia i Turquia. Esta iniciativa ha estat finançada pel programa “Joventut en Acció” de la Unió Europea.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ocho − dos =