Rss

  • youtube
  • google

Quart de Poblet participa en el XII Encuentro Estatal de la Red de Ciudades Educadoras

Representants de 60 municipis espanyols analitzen el paper i la importància del treball en xarxa en matèria educativa

Quart de Poblet, RECE, Encuentro

Quart de Poblet, com a Ciutat Educadora, ha participat en la XII Trobada Estatal de la Xarxa de Ciutats Educadores (RECE) celebrat a Rivas Vaciamadrid (Madrid), on es va presentar el treball realitzat en les 2 xarxes temàticas de la RECE on participa Quart de Poblet: “Aprenentatge i Servei (APS) com a eina de cohesió social” i “Evaluació i gestió de projectes de participació i capacitació cívica de la infància i l’adolescència”. En concret, s’han elaborat materials i guies perquè els municipis puguen engegar projectes d’APS, el cas del primer grup de treball, i avaluar aquells projectes de Participació infantil que ja s’estan desenvolupant.
En la trobada s’han congregat alcaldes, alcaldesses, edils, personal tècnic i més de 150 representants de 60 municipis espanyols de tot l’Estat amb l’objectiu d’analitzar el paper i la importància del treball en xarxa en matèria educativa.
Així mateix, la trobada ha donat lloc a l’assemblea de la RECE, amb l’elecció de la nova ciutat coordinadora per al període 2016-2018, que serà la ciutat de Lleida enfront de l’altra candidatura, Sevilla.
La Xarxa Estatal de Ciutats Educadores és l’organisme territorial que gestiona i coordina als municipis espanyols que pertanyen a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE). Està formada per 169 localitats amb l’objectiu de promoure projectes i compartir experiències en l’àmbit de l’educació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

tres × 2 =