Rss

  • youtube
  • google

QUART DE POBLET DIU NO! A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

La Casa de la Dona de Quart de Poblet, dependent de la Regidoria d’Igualtat, que dirigix Cristina Mora, ha organitzat per al pròxim 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, un programa d’actes en què destaca la recreació de l’òpera «Ariane et Barba Bleu», l’única que aborda l’alifac de la violència de gènere, a càrrec de dones voluntàries del municipi dirigides per la companyia Taiat.

Esta òpera està basada en una obra del simbolista Maurice Maesterlin amb música de Paul Dukas. Barbe Bleu (Barba Blava) era un adinerat cavaller que s’anava casant amb donzelles, a qui després mantenia tancades. En este cas, el grup de dones de Quart farà una representació adaptada a la dansa del segon acte de l’esmentada òpera, en el qual Ariane, sexta esposa del milionari, descobrix a les dones presoneres i intenta alliberar-les. Serà en el Teatre del Centre Cultural El Casino a les 11 hores. Prèviament, a les 10 s’instal·larà davant de la porta de l’Ajuntament una mesa informativa amb representants de la Comissió Ciutadana contra la Violència de Gènere.

Els actes conclouran a les 11.20 hores amb una concentració ciutadana també davant de l’Ajuntament, on es condemnarà la violència de gènere.

Dones voluntàries del municipi faran una recreació de l'única òpera que aborda la violència de gènere, "Ariane et Barbe Bleu" el 25 de novembre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

19 + 13 =