Rss

  • youtube
  • google

Més de 3000 joves, en la vuitena edició de Otakuart 2012

CONCLOU AMB ÈXIT LA VUITENA EDICIÓ D’OTAKUART

El Megasalón del Manga OTAKUART de Quart de Poblet va tancar les seues portes diumenge passat 15 de juliol després de la visita de més de 3000 participants, seguidors del còmic, els videojocs i l’oci alternatiu. L’esdeveniment, emplaçat per primera vegada en el Pavelló La Constitució, va reunir a joves desplaçats des de tota la Comunitat Valenciana, Murcia, Albacete, Madrid i Catalunya que van gaudir de les més de cent activitats previstes.

Els assistents van trobar més de trenta stands de llibreries, marxandatge, jocs, autors novells, artesania i associacions dedicades al còmic. Dibuixants de la talla de Nacho Fernández, Enkaru, Henar Torinos, Aitor Eraña, Jose Fonollosa o Jordi Bayarri van dedicar les seues obres als seus fans. Francesc Fenollosa (la veu del Geni Tortuga en Dragon Ball – Canal 9) i Luís Alís (traductor de la popular serie Hora d’Aventures) també van estar presents i van compartir les seues experiències de treball amb el públic. Team Sushi, associació manga de Mislata germanada amb el grup de còmic de la Casa de Joventut l’Amagatall, va contribuir enguany amb un gran nombre d’activitats.

OTAKUART va clausurar aquesta edició amb el concert del grup de surf instrumental Five Fingers with Parasol i amb la cerimònia de lliurament de premis. La Casa de Joventut l’Amagatall, organitzadora de l’esdeveniment, va valorar especialment el treball de l’equip de voluntaris i la col•laboració de Quart per l’Esport, el CEIP La Constitució i Quart Jove en la realització de l’esdeveniment, i va manifestar el seu desig de repetir aquest èxit l’any que ve.

 

Concert de Five Fingers with Parasol

 

Participació en el concurs de Dance de CHOCOBOS CREW

 

Torneig de Sofcombat DOMINION

 

Més informació: Casa de Juventud  L’Amagatall

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

nueve + 10 =