Rss

  • youtube
  • google

L’Ajuntament de Quart de Poblet lliura els premis del III Concurs de Còmic «Dia Nacional sense alcohol»

Premi, UPCCA, Quart de Poblet

La Unitat de Prevenció Comunitària de les Conductes Addictives (UPCCA)de l’Ajuntament de Quart de Poblet ha lliurat en la Fireta de Nadal els premis del III Concurs de Còmic que organitza amb motiu del Dia Nacional sense Alcohol.

Les categories, un total de cinc, comprenien cada un dels quatre cursos de l’ESO i una al Centre Escolar en el seu conjunt. Aquest últim va recaure al col·legi Sant Enric, i quant als premis individuals, en 1r de l’ESO va ser pera Brian Valiente pel seu còmic «L’alcohol mata». El guardó corresponent a 2n de l’ESO va ser per a Amaia Baena Ruiz per «No abuses de l’alcohol». Quant a la categoria de 3r de l’ESO va resultar premiat Vicente Olmos Perete amb la història «Bàrman». Finalment, el guardó per als alumnes de 4t de l’ESO va ser per a Valentina Zamora Yepez per «Amnèsia». Tots els premiats són alumnes del col·legi Sant Enric.

Els premis van ser atorgats per Ismael Valiente Marco, regidor del Pla Municipal de Drogodependències; Mª Cruz Abellán, regidora de Serveis Socials, Consuelo Campos, regidora d’Educació, i Alfonso López Chapa, president de l’associació ARTIC.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

once + 1 =