Rss

  • youtube
  • google

Jornada formativa per a les associacions de Quart de Poblet.

Dijous passat la regidoria de Participació Ciutadana, dirigida per Consue Campos, va organitzar una jornada formativa impartida per la Fundació Horta Sud, dirigida a les associacions del municipi, per a facilitar la gestió documental als equips i juntes directives d’aquestes.

La jornada va comptar amb la participació d’un bon nombre d’associacions, demostrant la importància del seu treball diari. Continuem programant noves formacions i actuacions per a respondre a les necessitats detectades i donar suport al nostre moviment associatiu.

Les activitats de formació associativa han rebut el finançament de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat democràtica i la Diputació de València.

#QuartdePoblet#Somunpobledassociacions

—————————————————-

El pasado jueves la concejalía de Participación Ciudadana, dirigida por Consue Campos, organizó una jornada formativa impartida por la Fundación Huerta Sur, dirigida a las asociaciones del municipio, para facilitar la gestión documental a los equipos y juntas directivas de estas.

La jornada contó con la participación de un buen número de asociaciones, demostrando la importancia de su trabajo diario. Continuamos programando nuevas formaciones y actuaciones para responder a las necesidades detectadas y apoyar a nuestro movimiento asociativo.

Las actividades de formación asociativa han recibido la financiació de la Consellería de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat democràtica y la Diputació de València.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cinco + veinte =