Rss

  • youtube
  • google

Invitació del Centre de l’ONU en Quart de Poblet per a celebrar el Dia de Nacions Unides el 24 d’octubre

El pròxim 24 d’octubre, se celebrarà en tot el món el Dia de Nacions Unides i amb aquest motiu, la Base de Suport de Nacions Unides a Quart de Poblet organitzarà diverses activitats entorn d’aquesta efemèride conjuntament amb la resta d’Agències, Fons i Organismes Especialitzats de Nacions Unides amb presència a Espanya. I per a aquesta celebració hem triat el nostre poble.

 

Cada dia, les Nacions Unides treballen per a fer front als problemes mundials. Promoure la democràcia, lluitar contra el canvi climàtic, proporcionar aliments, assistir a refugiats, lluitar contra la pobresa… Són alguns dels reptes a què s’enfronten cada dia els treballadors de les Agències, Fons, i Organismes Especialitzats que exerceixen el seu treball al voltant del món.

 

I per a mostrar-vos el nostre treball, hem preparat una exposició fotogràfica que inaugurarem el pròxim 24 d’octubre a Quart Jove i que romandrà oberta fins al pròxim 30 d’octubre.

El mateix dia, perquè pugueu veure el seu funcionament, desplegarem davant de l’Ajuntament, alguns equips de telecomunicacions de què s’utilitzen al terreny, principalment en les missions de pau.

 

L’acte central del dia començarà a les 11 del matí a l’Auditori del Centre Cultural “El Casino”.

 

Ens agradaria que ens acompanyàreu per a celebrar amb nosaltres el Dia de Nacions Unides.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

catorce − seis =