Rss

  • youtube
  • google

Entra en el Laberinto…

Descripció del projecte
Us presentem la nova projecció espectacle que des de Cremant Muses hem volgut llançar per a commemorar el 25 Aniversari de la pel·lícula Dins del laberint (1986), una de les obres mestres del gran artista Jim Henson.

Basant-nos en la grata experiència que va ser la projecció de Rocky Horror Picture Xou, hem decidit arriscar-nos amb aquest esdeveniment que se celebrarà el 27 de Desembre de 2011 en l’Auditori Molí de Vila de Quart de Poblet. Els assistents podran gaudir de la pel·lícula acompanyada d’actuacions i nombres musicals abans i durant la projecció, recórrer un fragment del laberint i interactuar amb els personatges que ho habiten. Es convida als espectadors al fet que vinguen disfressats de forma concorde a la pel·lícula.

PER QUÈ VOLEM FER-HO?
Dins del laberint és una d’aqueixes pel·lícules que no queden desfasades pel temps, capaç de transmetre un imaginari sòlid i creïble, mitjançant escenaris i personatges que són vertaderes obres d’art. A mesura que la idea s’anava forjant i ho anàvem comentant amb la gent del nostre entorn, la il·lusió anava creixent per l’interès que ens mostraven. Així que hem decidit portar-ho avance, encara que para açò necessitem una vegada més de la vostra col·laboració.

EN QUÈ CONSISTEIX EL L’ESPECTACLE?
La nostra intenció és fer d’aquest esdeveniment una celebració en tota regla. Volem que estiga a l’altura d’aquesta gran pel·lícula i els seus seguidors. És per açò, que a més de la projecció hem planificat una sèrie d’actuacions paral·leles perquè ajuden a submergir-nos en la cerca de Sarah a través del laberint i rescatar al seu germà Toby de les arpes del Rei dels Goblins. Els espectadors hauran de recórrer els laberíntics secrets de l’auditori cuidant-se de les traves que els posaran els seus habitants, abans d’arribar a la sala de projecció.

DE QUÈ ES COMPONEN LES RECOMPENSES?
Amb les diferents recompenses, a més de les invitacions, podreu adquirir marxandatge de l’esdeveniment: postals, samarretes i fins i tot un magnífic cartell exclusiu. També podreu aconseguir una borsa de *cotillón amb els objectes d’interacció que s’usaran durant la projecció. Totes aquestes recompenses es lliuraran en la taquilla, el dia de l’esdeveniment. Els noms dels mecenes s’inclouran en els crèdits i els de aquells que adquirisquen el pack «Rei dels Goblins» a més en el cartell. S’ha creat una Fila Zero per a aquells que no puguen assistir, però vulguen col·laborar amb l’esdeveniment.

I A ON VA ELS DINERS?

Pagament dels drets de projecció.
Pagament del segur.
Cartelleria.
Publicitat de difusió.
Actors i malabaristes.
Maquillatge i vestuari.
Decoració de la sala.
Despeses d’organització.
Recompenses
En cas de completar la quantitat pressupostada, els fons extra serien destinats a ampliar la plantilla d’actors, augmentar la decoració i millorar el vestuari. També s’inclouria alguna sorpresa extra en les recompenses.

US ESPEREM!
Pots seguir-nos també en el nostre blog: cremantmuses.org
o en la pàgina de facebook de l’esdeveniment: facebook.com/entraenellaberinto

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

quince + diecisiete =