Rss

  • youtube
  • google

Consell de la Joventut de Quart de Poblet

El Consell de la Joventut de Quart de Poblet és una xarxa d’Associacions locals que s’uneixen amb l’objectiu de conjuminar esforços per a potenciar la participació social de la joventut del nostre municipi i desenvolupar projectes comuns. Esdevé un òrgan de cooperació associativa i d’interlocutor amb l’Administració i la Societat.

El Consell de la Joventut de Quart de Poblet es va crear al 1985 i s’integrà al Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana al 1991.

El Consell de la Joventut de Quart de Poblet és un teixit d’associacions que s’uneixen amb l’objectiu de realitzar activitats conjuntes, esforços per potenciar la participació social entre la joventut del nostre poble i desenvolupar entre tots i totes projectes de tolerància i solidaritat.

A més, impulsar la participació juvenil en el desenvolupament polític, social i cultural de Quart, promoure el desenvolupament de l’associacionisme i facilitar la col·laboració entre associacions. En definitiva, el CJQP és un interlocutor i representant dels jóvens de Quart de Poblet davant l’Ajuntament.
Les activitats més rellevants són: Setembre Jove, Festa d’Associacions, Intercanvis…

Blog del Consell de Joventut de Quart de Poblet

 Contacte: cjquart@gmail.com