Rss

  • youtube
  • google

BOOKCROSSING

“Un libro no es sólo un amigo, también te ayuda a hacer amigos. Cuando has poseído un libro con la mente y el espíritu, te has enriquecido personalmente. Pero cuando se lo pasas a alguien te has enriquecido por triplicado.”

— Henry Miller
Los libros en mi vida (1969)

Què és BookCrossing?

A la caza del libro: bookcrossing - BiblogTecarios

És la Biblioteca Mundial. És la web d’una xarxa social intel·ligent. És la festa de la literatura i un lloc on els llibres cobren una nova vida. BookCrossing és l’acte de donar a un llibre una identitat única, de manera que, com el llibre passa de lector a lector, es puga seguir-lo i interconnectar als seus lectors. Ara mateix hi ha 1.970.106 BookCrossers i 13.244.425 llibres viatjant per 132 països. La nostra comunitat està canviant el món i les vides de llibre en llibre.

Quina és la nostra missió?

És molt senzill: connectar persones a través dels llibres.

Com ho fem?

Etiqueta. Comparteix. Segueix. Inspira nova vida als llibres en comptes de deixar que agafen pol. El nostre arxiu on-line i el sistema de seguiment permeten als membres de BookCrosing connectar-se amb altres persones, escriure i fer ressenyes literàries en els diaris dels llibres, seguir com els seus llibres canvien vides a través del procés de “lectura i alliberament”. Les persones usuàries de BookCrossing poden etiquetar i seguir els seus llibres individualment. Per a això simplement han d’escriure en els seus llibres el codi BCID (Nº d’Identificació de *BookCrossing). Cada BCID és únic per a un llibre – quan haja sigut registrat en la nostra web, és fàcil seguir el llibre i escriure en el seu diari.  Unir-se i participar en aquest joc és gratis. Així que llevem la pols als llibres. A llegir i alliberar!