Rss

  • youtube
  • google

Algunes de les imatges d’hortatuits en l’Espai de Creació Jove

L’Espai de Creació Jove  @ECJQuart de Quart de Poblet va albergar ahir la primera trobada tuitera de l’Horta, «#Hortatuits» @Hortatuits, organitzada pel diari digital Hortanoticias.com @Hortanoticias i Laboratori de Comunicació @Labcomunicación, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Quart de Poblet. Les expectatives creades es van complir. L’esdeveniment va ser un èxit de participació i va contribuir a consolidar l’Espai de Creació Jove com un punt de trobada d’idees, projectes, propostes vinculades a la creació audiovisual, a les tecnologies de la informació en continu avanç i a l’obertura de nous jaciments d’ocupació jove.

De fet, esta primera edició va comptar amb dos invitats de luxe que encaixen amb l’esperit del centre: l’empresa Noves Tecnologies i Energies Catalá @NTcatala, que recentment ha guanyat un juí a Apple per les seues tablets, i el grup de música Torre de Control @Torredcontrol, qualificat per crítica i premsa com un dels millors conjunts valencians de 2011. Ambdós van explicar com Twitter els ajuda a projectar-se i a arribar molt més lluny del que el mercat moltes vegades permet, i van unir sinergies, ja que NT Catalá es va oferir a incloure en les seues tablets una cançó de Torre de Control.

Hortatuits va servir també com a banc de proves de l’emissió en directe des de la televisió per Internet de l’Ajuntament, Quart TV. La retransmissió va ser un èxit.
Com a fi de festa, la Denominació d’Origen Xufa de València, a la qual es pot seguir en Twitter @Horchata_Nt, va participar oferint una degustació d’Orxata de Xufa de València, al ritme de Torre de Control, que va tancar l’esdeveniment amb una xicoteta actuació musical amb alguns temes del seu primer album, «El Club dels Absents». També va col·laborar l’empresa de merchandising de Quart de Poblet Objecte Publicitari @GUILLERMOQUART.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2 × 4 =